Oppdatering på meg

Heihei folkens, eller om det er noen i det hele tatt som leser dette. Nå er det plutselig 3 mnd siden jeg har skrevvet noe her inne. Utrolig hvor fort tiden går altså. Sakt det mange ganger før, men vil prøve å skrive mer her inne. I will try!

 

IMG_20151102_173553

 

Ellers har jeg faktisk noe lunde slitt veldig med min egen motivasjon når det gjelder trening. Over lengre tid. Helt siden min siste konkurranse i april 2014. Har liksom ikke hatt noe nytt mål og da er det så lett å bare vimse. Har heller rettet motivasjonen mot kundene mine og familien. Det er slik til tider å da må bare fokuset over mot noe annet. Det har hjulpet veldig og kjenner meg nå klar for trening og nytt mål i 2016. Om man ikke har hodet med seg så er det liten vits har jeg funnet ut av.

 

 

dav

63517_449057645168539_425434070_n

 

Hadde kommet godt igang igjen, men noen uker ut i nytt program ble jeg jo selvfølgelig syk.Med bihulebetennelse, så nå har jeg ikke trent på over en uke. For en treningsfreak som jeg nå er blitt litt av igjen er det leeenge!

Det nye målet mitt Toughest Oslo i september 2016. Var jo med i år, men å begynne opptreningen 3 uker før er litt for knapt, selv om det gikk greit. Neste år skal jeg klare å gjøre det enda mye bedre å få en bedre tid å prøve å holde ordentlig følge med guttene. Jeg er utrolig konkurransemenneske så de skal ikke få forsprang i år.Eneste er jo at i år blir i flere. Mannen min skal også være med og det blir kjempegøy. Prøver få med flere på teamet så vi får se hvordan det går.

10252137_10156075275830457_5224672059166711405_n

 

Det jeg fokuserer på i treningen min fremover nå er å kjøre øvelser som innebærer både kondisjon og styrke. Trenger å få opp kondisjonen min BETRAKTELIG så er bare å begynne. Itillegg kjører jeg tabata eller intervaller på løping 2-3 ganger i uka. Vil bare bli frisk så jeg kan begynne igjenn. Tok litt forsiktig helkropp idag og noen rumpeøvelser igår så føler meg litt bedre i hodet allerede. Ellers håper jeg at jeg snart er frisk og tilbake i full trening igjenn.

 

Ha en superfin kveld videre..

 

3 tanker om “Oppdatering på meg”

  1. Se der ja, så artig at du begynner å blogge igjen! 😀 Når hodet ikke henger med, skal man heller bare ta seg en pause. Trening skal GI energi og glede, og være lystbetont. Det er i allefall min mening! Synes jo det var artig å følge med deg her på bloggen din, så håper du fortsetter! Du er super flink, og ikke minst sterk – og sånt lar jeg meg lett inspirere av! Toughest høres råkult ut! Ser for meg at det er et blodslit, haha, og kondissen min er heelt på bånn! Må jo begynne å jobbe med den jeg også pga det løpet i februar, haha. Kos deg i juletida med familien din, så sees vi kanskje :-)

    1. Så koselig med kommentar fra deg :)
      Ja nå skal man bare bli frisk fra denne dritt-bihulebetennelsen så man kan begynne for fullt igjenn.Må å hive mæ i kondisjonstreninga da! Blir tøft sia æ e mer gla i kun styrke, men skal kombinere styrke å kondisjon :) Skal ta å legge ut innlegg om framgangen mot toughest i september for da skalformen være knallbra :) Vi får hente inspirasjon hos hverandre vettu 😉 Stå på frøken!!

  2. Nå først ser jeg at du svarte på kommentaren min, er så vant til at svar på kommentarer jeg har skrevet kommer inn på bloggsida mi. Haha, jaa kondisjon er ikke min sterkeste side heller, så må trimmings til hos meg å! 😉 Perfekt at man kan inspirere hverandre! 😀 Thoughest ser råkult ut, du er tøff som har meldt deg på! Heier på deg! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *