Familiegøy og alenetid

 

Søndag tidlig ettermiddag og jeg har nettop spist frokost. Ble havregryn med proteinpulver. Enkelt, godt og greit!

 

image

 

Sovet lenge idag. Resten av familien dro på hytta igår og kjente jeg trengte det etter en lang uke..Siste dagene har jeg slitt med migrene, men begynner å komme meg nå! Igår var den beste dagen ever. Jeg våknet tidlig, laget frokost til ungene og mannen. Fruktsalat med diverse er så godt! Hadde i banan, appelsin, havregryn, litt mørk sjokolade og melk. Kan gjerne ha nøtter og andre greier om du vil. Kun fantasien som setter stopper her.

 

image

 

Dagen før hadde ungene vært i alpinanlegget her i Tromsø med mannen min og en kompis å kjørt snowboard, så de ville gjerne kjøre mer. Jeg har aldri vært noe vintersportentusiast, men gjerne med for å se på ungene og ake.

 

image

 

De blir flinkere for hver tur og det er virkelig gøy å se på.

 

image

image

 

Prøvde meg en tur i bakken og kan herved si at min snowboardkarriere er over like fort som den begynte. Bare farten man får skremmer livskiten av meg. Eller mer fallet og hvor vondt det blir når jeg faller. Vi voksne tenker for mye på konsekvenser, men etter uttallige brudd og forstuinger så har jeg lært. Holder meg på flat mark isåfall.

 

image

 

Det var hardt føre så det var ikke ideelt, men jentene sto på så dette skal gjøres oftere og helst med puddersnø. Kanskje, bare kanskje jeg begir meg ut på brett igjen. Etterpå storkosa vi oss med ablegøyer i snøen! Skikkelig familetid og jeg bare digger det.

 

image

image

image

image

 

Etter noen timer ute i den fantastiske vinterdagen dro vi i bursdag til ei venninne av meg sin unge. Hele 1 år ble krabaten. Der storkosa vi oss med kaker og andre goder. Etterpå dro som sakt mannen og ungene på hytta mens jeg utnyttet tiden alene til å ta en god treningsøkt. Ble en helkroppsøkt, kondisjon og endel stretching. Deilig å bruke god tid å bare kose seg.

 

image

image

 

Idag blir det også en liten treningsøkt før jobb. Tar fri mandag og tirsdag. Skal til Oslo en tur så må holde treningsantallet oppe. Føles så fantastisk å være tilbake for fullt i treningen og er skikkelig motivert og gira!

 

image

Ha en super søndag..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *