Første innlegg

Heisann folkens.

Velommen skal dere være til min nye blogg. Håper dere fortsetter å følge meg her fremover. Bestemte meg for å lage en ny blogg siden jeg ville ha eget domene, astasamanta.com! Ville prøve gjøre det litt mer seriøst og mer ryddig. Skal ihvertfall prøve.  Kommer også til å legge ut tips og triks til både trening, kosthold, barn og det jeg ellers føler for å dele med dere! Fortsetter nok med å være litt personlig i innleggene mine for det er slik jeg er og slik dere kjenner meg! Vil jo gjerne at dere som lesere skal få ett lite innblikk om hvordan jeg  takler hverdagen med to unger, mann, trening, hus ,dyr, jobb og det som ellers skjer i livet mitt! Til tider ganske hektisk, men kabalen går da opp! Prioritering og det å ikke gi opp, men finne løsninger er vel der det ligger.  Nå når jeg forhåpentligvis snart er ferdig på utdanningen min som PT (personlig trener) har jeg planer om å få jobb på ett senter og hjelpe de jeg kan! Det klør etter å begynne, men driver jo på privat med treningprogram, har treninger og sånt så det er bare å ta kontakt på mailen min astaharsten85@gmail.com om du trenger litt hjelp så skal vi klare finne ut av det sammen!

Om dere ikke allerede visste det har jeg stilt flere ganger i bikini-fitness siden 2012, vokste mye og ble mange erfaringer rikere, på både meg selv, familien, kroppen og trening! For øyeblikket prioriterer jeg å trene opp svakhetene min ifh til treningen. Det blir da  endel kjernestabiliserende trening, bakside lår og rumpe. Siden jeg slet mye med bekkenløsning under svangerskapene (satt 6 mnd i rullestol, deretter mye fysioterapi og egentrening ) så sliter jeg enda med IS/SI leddene eller bekkenleddene og musklene rundt dette område! Om jeg ikke vedlikeholder dette begynner det fort å verke og gjøre vondt. Det er utrolig hva treningen gjør med både helsen og humøret! Jeg hadde ikke vært her jeg er idag om jeg ikke hadde bestemt meg for å gjøre noe med det. Man er nødt å gjøre det harde arbeide selv. Man kan selvfølgelig få hjelp til mat og trening, men det står på deg til sist uansett!! Skal skrive mer om alt dette i ett eget innlegg så dere får det samlet.

IMG_0643

På lørdagen tok jeg eksamen og har stresset i noen uker for å si det slik. Dagen etter våknet jeg opp med den forkjølesen, så det meste stresset ga seg og kom ut i form av det. Siden jeg er forkjølet nå tar jeg det bare med ro noen dager. Kroppen har bedre av hvile enn trening når den er slik som nå. komer sterkere tilbake. Som sakt, man må kjenne etter selv og ikke brenne seg ut. Man er faktisk ikke nødt å gjennomføre alle planlakte øktene iløpet av en uke. Mister ikke akkurat muskelmasse på den ene økta eller den uka og dessuten kan restitusjon hjelpe med muskelvekst osv.

Skal prøve bli frisk nå å bare kose meg med treningsprogramlaging, trening når det blir aktuelt igjenn og bare det å slappe av å kose meg med familien. Har enda 3 uker å vente på resultatet, men krysser fingrene for at det går bra denne gange!

IMG_0559

 

Ha en superfin dag videre!

 

 

2 tanker om “Første innlegg”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *