Frokosten min

God morn sunshines.

Det er onsdagsmorgen å jeg føler meg faktisk ganske opplakt. Vært dårlig med ordentlig søvn i det siste, men inatt fikk jeg bra med søvn, ergo jeg la meg tidligere. Vanlig morgen er at ungene blir sendt avgårde på skolen og om jeg har tid så lager jeg mat for dagen. Lager den også på kvelden før noen ganger så den er klar. Prøver å få i meg frokost før jeg drar på jobb, om ikke så blir det etter første kunde/kunder! Våkna opp skrubbsulten så forbrenningen min øker. De siste dagene svetter jeg som en gris på kvelden, så etterforbrenningen av treninga funker godt for meg ihvertfall!

20130406_071818

 

Tenkte bare vise dere hva jeg som oftest nå spiser til frokost. Fikk nytt proteinpulver forrige uke så nå skal dama få i seg nok protein! Frokosten min består av havregrynsgrøt og proteinpulver. Jeg har med sjokosmak da den er best syns jeg. Itillegg har jeg på sukrin og kanel. Må prøves ett par ganger, men er supergodt, men samtidig mettende. Litt egg er også godt til innimellom.

 

20121224_160414

 

Ikke tro jeg spiser slik hver dag altså. Bare blitt litt mer bevisst på at jeg skal spise renest mulig siden jeg prøver bygge og få opp styrken. Tar meg gjerne ei brødskive og annen mat om jeg vil ha. Nekter meg ingenting, det orker jeg ikke. Kan komme tilbake mer på hva jeg spiser iløpet av en dag eller to.

Ha en super dag videre!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *