Gravid

Da har jeg lyst å fortelle det her inne å. Igår la jeg det ut på instagram og snappen så nå er det offisiellt. Har passert 12 uker, eller 3 mnd.

IMG_20170622_131411_791

Magen begynner å komme og er blitt hard nederst. Den står mer ut på kvelden siden man er litt mer oppblåst osv. Har ingen stress med det, den kommer tidsnok.

Er jo egentlig ikke gått helt opp enda fordi barn var vi jo ferdig med. Ungene er blitt store, hele 9 og 11 så de er såpass selvstendig at vi ikke trenger passe på hele tiden. Vi har diskutert dette en stund og hadde vel blitt enige om til høsten. Slik ble det ikke, men det gjør ingenting og vi gleder oss selvfølgelig masse!

Snapchat-7513516266184056968

Tenkte å skrive litt om reisen fremover og komme med tips og triks som jeg enten lærer på veien eller har visst fra de forrige to svangerskapene. Siden jeg har vært så utrolig dårlig i disse tre månedene har jeg ikke klart å trene eller spise ordentlig, men nå begynner det å bli bedre og jeg har faktisk klart to små styrkeøkter. Nok til å kjenne at jeg er ganske stiv. Hurra!! Blir å legge ut øvelser osv for dere som er gravide eller bare vil begynne å trene. Blir mer rettet mot gravide, men kan selvfølgelig gjøres av alle. Det er utrolig viktig og bevege seg eller være i aktivitet litt vær dag som gravid. Minimum 30min. Skal komme mer tilbake til dette i de neste innleggene.

Skal se om jeg ikke klarer sykle litt innendørs idag. Går ikke så mye turer siden jeg ikke vil utsette bekkenet mitt for unødvendig belastning. Dette pga siste graviditet og alvorlig bekkenløsning. Nå føles det bedre enn så lenge så for meg er det ett must med styrketrening og ikke minst de rette øvelsene. Dette kommer jeg også tilbake til.

IMG_20170622_073602_905

Håper dere vil følge min reise frem mot mitt tredje barn og så håper jeg dere alle har en super helg.

Ps. Jeg er å finne på instagram som fitnessasta hvor jeg også blir å dele reisen.


 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *