Kickboksing for en nybegynner

Folkens, da har jeg vært på min første kickboxing-time. Hadde mine mistanker på at kondisjonen min ble å svikte underveis, men klarte meg utrolig bra!

image

Det var sinnsykt gøy. Rett på spark og slag. Rett på sparring me partner ( slå mot partnerens hender osv ). Er begynnerkurs, men de har hold på siden januar. Klarte meg veldig bra og fikk til det vi skulle. Lærern gikk rundt å ga tilbakemelding. Svetten rant ihvertfall så dette var sinnsykt bra trening.

image

Fikk kjørt hele kroppen rimelig godt! Kjennes greit siden jeg hadde en tung overkroppsøkt igår å sto på skøyter med ungene ett par timer før idag. Blir nok å kjenne det litt imorgen regner jeg med.

image

Neste trening er på torsdag og da skal jeg være klar igjen. Gleder meg masse allerede. Gøy å prøve noe nytt, ihvertfall når jeg fikk skryt av lærern. Det kan jeg like og gir meg klart motivasjon til å gi gass! Bare å peise på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *