Massasjehelg

Da var det mandag gitt og den begynte tidlig for min del. Sto opp kl.06.00 for måtte komme meg til Gardermoen og flyet hjem til Tromsø 08.20! Hadde god tid slapp unna stress osv.

image

Som sakt har denne helga gått til utdannelse og påbygging av kompetansen min. Har alltid likt massasje og fått mye av det selv gjennom tiden. Bare det å få slappet av i en hektisk hverdag og senket skuldrene og roe temopoet har alle godt av vil jeg si. Massasje er jo veldig relevant ifh til trening og er skikkelig gøy så da passet det utrolig bra. Vil jo gi kundene optimalt resultat både på treningen og det å kunne gi velvære videre vil føles bra. At jeg hjelper til med å gjøre hverdagen litt bedre for noen andre, vil gjøre min hverdag bedre.

image

Tok kurset/utdannelsen via AFPT hvor jeg også tok pt- utdanningen min! Vi hadde en super lærer, Ole-Kristen Jacobsen. Veldig behagelig, dyktig, inspirerende og god i dette med å forklare både teorien og den praktiske biten. Vi gikk sammen to og to hvor vi fikk prøve ut. Byttet i ny å ne så vi fikk prøvd ut litt forskjellige kroppen og på kryss av kjønnene. Utrolig gøy altså.

image

image

Har lært så sinnsykt mye denne helga og er skikkelig glad jeg bestemte meg for å dra. Formen har gått litt opp å ned, men er på bedringens vei så det er supert. Møtte mange koselige folk med felles interesser og jobber, så dette har vært en fantastisk og kunnskapsrik tur!! Artig å dele erfaringer, historier og andre treningsrelterte temaer med hverandre. Lærer mye av det! Flott gjeng var det.

image

image

image

Nå er det hjem å øve, få de obligatoriske delene godkjent. Da er det bare å gi gass, for dette skal jeg klare!! Snart er har jeg flere bein å stå på og en annen retning å flette inn. Dette blir skikkelig gøy fremover.

Ha en superfin mandag videre..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *