Nye tightser

Go søndag folkens.
Håper alle har en flott helg. Denne helga har jeg kun tatt det med ro. Eller, jeg tok meg en rask 15 minutter på klatremølla (bratt) og foamrollet øm muskulatur. Hadde noen pt-timer etterpå så var ferdi tidlig. Kom hjem til en syk unge med feber så måtte jo såklart stelle minstehjertet mitt.

image

Ellers ventet en hærli overraskelse i postkassa. 3 stk tights jeg hadde bestilt var ankommet. Er som juleaften når jeg får sånne pakker. Måtte prøves med en gang. 2 var litt for store så må sendes tilbake. Var så lange i livet så måtte brette de ned, pluss at de var litt for løse. Kjipt, men har ihvertfall den beste igjenn. Nemlig den med leopardmønster.

image

Bestilte de fra fitnesskost.no og er i merket ICANIWILL. Hørt mye bra om de så må prøves. De andre to skal å prøves når jeg får de i mindre str, men dere kan jo få se mønstrene. Masse kule mønstre har de ihvertfall!

image

image

Gleder meg til imorgen og prøving.
Ellers idag skal jeg å ei venninne ta litt bilder hos en fotograf. Ganske så nytt vennskap, men hun er bare så skjønn og hyggelig! Trener på jobben min og jeg kjennner mannen hennes fra mine yngre dager. Hun har sin egen blogg og er superflink så sjekk it out. Trykk HER for å komme på bloggen hennes! Blir spennende siden det er hennes første shoot å for meg er det en ny fotograf.

Ha en super dag videre..

2 tanker om “Nye tightser”

  1. Aldri feil med nye treningsklær, er jo som jul og bursdag på en og samme gang! 😀 Så koselig av deg å linke til meg <3 Dette blir jo mildt sagt spennende, haha, ut av komfortsonen it is! 😉 See u soon! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *