Nytt program

Heisann hoppsann.

Idag har jeg prøvd ut ett nytt program på trening. Artig å teste noe nytt. Programmet  er 2 dager overkropp og 2 dager underkropp. Siden jeg desverre sliter med en lyskestrekk så blir det rolige økter på underkroppen. Kan ikke ta så mye knebøy, utfall eller lignende bevegelser. Går til fysioterapaut så håper det blir bedre! Ellers tror jeg håndleddet blir sterkere. Er jo selvfølgelig vondt, men sakte og sikkert bedre. Klarte faktisk dips på dipsstativ og hang ups. Trodde ikke jeg skulle klare noen av øvelsene, men med strikk gikk det fint. Bruker dette for å lette på vekten og det hjelper veldig mye. Man kan justere tunghetsgraden selv da. Mitt fokus nå vil være overkropp, rumpe og kondisjon fremover en stund. Blir og fortsette å kjøre sirkeløkter itillegg så blir endel trening, men slik jeg egentlig liker det. Blir gøy å se fremgangen ihvertfall så stay tuned folkens.

 

10307426_10156480631390457_2744189118599710399_n

 

Dagens økt bestod av :

1) Fremoverbøyd stående roing         3×5

2) Pull ups       2×8 (med strikk for meg)

3) Smalt nedtrekk     2×8

4) Benkpress       3×4

5) Dips      2×8

6) Sittende hantelpress       3×8

7) Bicepscurl       3×8

8) Franskpress     3×8

 

Dere kan jo prøve den å si hva dere syns :)

3 tanker om “Nytt program”

 1. Hei Asta Samantha,

  Jeg heter Ayla Lillevik og jobber for Myprotein.
  Myprotein.no har akkurat lansert vår norske nettside og vi leter etter potensielle samarbeidspartnere, som deler vår interesse for trening og kosthold.

  Jeg synes du har en riktig god, motiverende blogg, med vekt på en sunn livsstil og positiv trening! Materialet du har på bloggen er svært relevant for Myproteins kunder. Det er tydelig at du tar treningen seriøst, selv når du har møtt motstand og slitt med motivasjon.

  Jeg lurte derfor på om du kunne tenke deg å anmelde noen av våre produkter, hvis jeg sender dem til deg?
  Vi har et sortiment som består av over 2000 produkter, så jeg er overbevist om at vi har noe som kanskje kan fange din interesse? Vi selger blant annet Europas #1 Proteinpulver, 100% naturlige nøttesmør (inkludert peanøtt- og cashewsmør), i tillegg til proteinrike og kalorifattige snacks og desserter.

  Ta gjerne en titt på nettsiden vår: http://www.myprotein.no.

  Send meg en epost om dette kunne være interessant: ayla.lillevik@thehutgroup.com

  Med vennlig hilsen
  Ayla Lillevik

 2. Så flink du er! :-) Setter du opp treningsprogrammet ditt selv? Må jo være veldig høvelig å ha all den kunskapen, mange penger å spare der, haha 😉 Godt å høre du er så bra nå at du klarer kjøre dips og pullups igjen! Må bare spørre, bruker du strikk når du tar dips? I såfall må du vise meg hvordan du fester strikket, haha 😀 Elsker dips, men siden jeg har hatt så mye plager med skuldra har jeg ikke kunne tatt det på leenge! Prøvde meg forsiktig frem her for et par mnd siden, men fikk vondt med en gang. Kanskje det funker å bruke strikk for meg også? :-) Må prøves! Kos deg i kveld :-)

  1. Så hyggelig å få kommentarer da Kristin :) Jeg har fått ett program av en gammel kunde av meg og modifisert det til noe som passer meg og mine behov. Bare for å rett å slett kjøre samme program som kunden å se begges fremgang. Jeg bruker strikk ja, det hjelper veldig på tyngden og letter der det er tungst (som er i bunnen)!
   Du må varme opp skuldrene, både baksiden og fremsiden godt før du kjører dips frøken. Selv slitt med skulder, men etter det så er det så mye bedre. Forebygging av skader er viktig før man får de!!
   Ha en superfin dag :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *