Oh happy days

God onsdags morgen.

Tenkte å komme med en liten oppdatering. Graviditeten går sin gang og jeg er nå i min 16 uke (15+). Må si jeg er kjempefornøyd nå. Jeg klarer trene litt hver dag, jobbe litt og gjøre litt hjemme også. På denne tiden sist svangerskap satt jeg i rullestol så det er faktisk utrolig rart for meg å kunne gjøre saker å ting uten så mye vondter. Ganske fantastisk egentlig! Kjenner jeg må slappe av innimellom og ta pauser, men etter 10-15 min er jeg klar igjen en stund til. Nå tar jeg hensyn til kroppen og forebygger på alt jeg kan. Skal feks ikke støvsuge, gå for mye i trapper, gjøre enbeins øvelser og bære for tunge vekter. Må bare ta hensyn rett og slett for jeg vil være oppegående gjennom hele denne tiden.

IMG_20170709_100326_044

Treningen varer ikke akkurat så lenge, men litt er bedre enn ingenting. Mitt mål nå er bare å opprettholde formen og styrken i muskulaturen. Trener med lettere vekter og flere repetisjoner istedenfor. Konstrerer meg om armer, rygg, hofte og bein. Kjører litt sykkel og romaskin når jeg føler for det. Magemusklene får kjørt seg i de fleste øvelsene og man skal jo være litt forsiktig ifh til de, men sidene kan man bare trene. Det man bør gjøre er jo egentlig å trene det man føler for og at det ikke blir ubehagelig. Jeg bare elsker å få trent litt hver dag. Utrolig deilig!

cof

Har jo lakt på meg litt og det er jo litt rart siden magen ikke er begynt å komme før nå. Har liksom følt meg litt sånn kvapsette på magen. Sånn småchubby liksom. Vet det ikke er så mye, men jeg er jo vant til en mer flat mage uten så mye fett på, men må jo bare bli vant rett og slett. Kroppen skal jo forandre seg masse fremover så må jo bare henge med. Nå begynner magen å komme så blir jo gøy å følge med den fremover.  Vekta kommer jo også fra økt blodvolum, vann i kroppen, puppene som er litt større og selvfølgelig livmor og det som hører til. Babyen har fått ett kallenavn og vi kaller h*n lille Blue eller baby Blue. Blir nok kallenavnet når babyen blir født uansett kjønn. Er faktisk tatt fra en film og det ble liksom bare sånn..

Ellers er jeg endel trøtt og blir fortere sliten og andpusten enn før. Har gjerne en liten powernap daglig om jeg klarer og kan kjenne meg småtrøtt gjennom hele dagen. Vil ikke si det er så ille som det kunne vært så tar det bare slik det er. Blir fort kveldstrøtt og sovner oftest mellom 21-23 på kvelden. Våkner jo selvfølgelig litt tidligere, men får da koselig alenetid på morgenen før alle står opp. Digg!

Nå er det frokost og muligens en tur me bikkja før jeg skal prøve å maskere litt til på kjøkkenet. Vi holder på å skal male, men det kan jeg skrive i ett annet innlegg. Skal også en liten tur på jobb i ettermiddag så bare å få gjort ting før den tid. Må jo få inn litt hviletid også.

Ha en superfin dag videre!

dav

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *