Onsdag, trening og tau

Idag begynte dagen min som den normalt gjør. Vekke ungene og få de på skolen. Til frokost hadde jeg det jeg har fått dilla på siste dagene. Banan, appelsin, havregryn, melk og litt mørk sjokolade som topping.

image

Igår våkna jeg opp med skikkelig kink i nakken. Ikke noe særli. Tenkte det ikke ble trening, men kommet så godt igang. Skulle liksom ta det mero, men så kom mannen å ville trene med meg. Da kicker konkurranseinnatinkte inn og skal jo ta i det jeg kan. Itillegg møtte jeg en kunde. Hun jeg skrev som jeg trente med i ett innlegg. Hun hadde klart enda mer i stående roing så da må jeg jo klare det samme..

image

Sta som jeg er måtte jeg jo prøve. Klarte det jeg og fikk ny pers. 50 kgX6 reps. Ikke så verst føler jeg når hånda verker godt enda og med kinken i nakken. Gøy å trene med mannen igjenn da. Ikke så ofte lenger. Litt forskjell på vektene da..hehe, men elsker å få kjørt meg ut ordenlig på økten!

image

image

image

Tidlig ferdig på en onsdag for en gangs skyld. Etter trening dro vi å så på litt klatring og lek med ungene. I gymsalen har de tau og siden det er ett av hindrene i Toughest Oslo må jeg øve når jeg kan. Det er jo bare så drittungt og kom meg bare en lengde opp. Skal helt opp til i september så må bare øve. Vi lekte litt i tauene med ungene og da.

image

image

image

Full rulle igår så rakk ikke legge dette ut da.
Idag har jeg vært på jobb en tur, men hjemme en snartur før full jobbings igjenn. Får se om det blir en lett økt på beina/rumpe!

Ha en superfin dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *