Oslo og show

Da er jeg tilbake etter en kort Oslotur. Mannen og jeg dro for å se Kevin Hart i Oslo spektrum mandagskveld.

image

image

For en fyr sier jeg bare. Han er blant de beste komikerene jeg vet om. Michael Mcintyre har førsteplassen og Alan Carr er også blant topp 5! Vet MM har show om to uker og da er jeg faktisk i Oslo, så om jeg får billetter skal jeg dra. Alan Carr kommer til Tromsø i mars, men har billetter så det gledes.

image

Utrolig artig kar Kevin Hart og stemningen var fantastisk. Vi satt helt øverst på siden, men så godt forde.

image

image

Har alltid fått høre at jeg har en høy latter, men hun bak meg tok heelt av. Ingenting imot det altså, men gikk glipp av setninger her å dær innimellom. Showet får full score fra meg og terningkast 6!! Kommer helt klart tilbake neste gang han er i Norge..

image

Tipptopp med en liten kjærestetur og vi storkoste oss. Nå er det tilbake til hverdagen og jobb igjen imorgen. Selv om vi var borte kun en natt så er det alltid godt å komme hjem til småtrollene mine..

2 tanker om “Oslo og show”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *