Personlig trener –> check

Jeg kan ikke fatte at jeg faktisk er utdannet personlig trener.  Igår når jeg tilfeldigvis sjekket emailen min, sto det med «lysende» bokstaver : Sensur eksamen. Fikk jo litt panikk siden det var 6 dager før svaret  normalt skulle komme. Måtte be mannen åpne å se. Han nølte veldig med å si noe, mens jeg satt å skalv og nesten ikke fikk puste. Siden dette var mitt andre forsøk og virkelig betyr alt for meg så er det noe som har vært i tankene dag og natt! Jobbet steinhardt og lest nesten hver dag, også i helgene! All inn! Aldri jobbet hardere for noe som med dette.  Endelig etter 1 minutts stillhet så utbryter jeg at han må da si det. Han ser på meg og sier : du har bestått!! Gledeshyl sier jeg bare. Det var så høyt at ungene oppe kom springende ned for å se hva alt spetakkeltet var. Måtte klemme de og da kom det selvfølgelig en skvett saltvann fra øyenene. Måtte også ta en liten ringerunde til de nærmeste for å gi dem den gode nyheten. Det er bare utrolig!!

 

IMG_0776

 

Angående jobb så har jeg vært i dialog med det lokale treningssenteret rett før jeg dro til Spania og venter bare på dato på auditon + intervju! Vet ikke når det blir, men håper det blir snart! Jeg vil bare ut i jobb å øve meg og bli bedre, lære mer og ikke minst prate med folk! Man kan jo bare forbedre seg uansett og man blir aldri utlært! Det som er så fantastisk! Jeg vil alltid være ydmyk og ta til meg kunnskap fra de jeg kan, ta kurs og videreutvikle meg og egenskapene mine! Siden dette yrke utvikler seg hver 18 måned så må man henge med og man må lese seg opp. Det skal jeg gjøre etter min beste evne. Dette blir en ny reise i livet mitt og jeg håper den blir fantastisk. Mye er jo selvfølgelig hvordan man ser på tingenes tilstand! «You cant live a positive life with a negative mind»!!

 

945649_10151439745847730_584616405_n

Så denne jenta er i lykkerus! Fikk feiret med champagne idag hos mamma og pappa. Fiskekaker og andre kaker. Kjempekoselig!!

IMG_0793

Håper dere har det supert der dere befinner dere og har en super kveld videre!

Ellers vil jeg gjerne vite hva dere vil og foretrekker å lese om!? Kom gjerne med tips så skal jeg gjøre mitt beste for å oppfylle det :)

 

-Asta-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *