Rulle, rulle

Idag har det som alle andre dager gått i ett fra morgen til kveld. Har ett stykk sykt barn hjemme fra skolen for andre dag.Måtte utnytte det å begynne litt senere på jobb med å foamrulle kroppen litt. Fikk kink i nakken i helga så hele kroppen er ganske så stiv. Har trent opp mot Toughest Oslo som er til helgen så håper virkelig det blir bedre..

Rullingen hjelper for å  forbedre blodsirkulasjon, stølhet, mobilitet og man føler seg så mye bedre etterpå. Rett og slett selvmassasje..Vil anbefale alle å investere i en sånn. Fåes i de fleste sportsbutikker og koster ett par hundrelapper..Man kan rulle hele kroppen så er genialt.Gjør det 2-3 dager i uka..Love it!!

Ellers har jeg vært på kjøpesenteret der jeg gjorde noen etterlengtede ærender. Om du bor i Tromsø og har lyst på god smoothie, juice eller baguetter av den sunne typen vil jeg anbefale å stikke innom five a day.Om du er medlem på Spring Fitness får du 15% itillegg så bare å flashe kortet..Kjøpte meg likegodt to smoothier.Nam nam..

Fikk kjørt kondis å legger på klatremølla vi har på senteret. Ellers ble det bare litt lett på rumpe/lår. Etter det hadde jeg pt-timer og massasjetime så nå er det å hvile eller prøve litt på kveldingen.Laget middag og ungene har hadd besøk så full rulle som sakt..Slik det skal være!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *