Sånn er det

Nå har jeg ikke vært her å skrevet noe siden mai.Tenkte å skrive litt hvorfor jeg ikke har det.De siste månedene har jeg rett og slett slitt med helsa mi. Siden april har jeg og astmaen min ikke vært på samme bølgelengde, noe jeg nå for andre gang på kort tid har fått nye medisiner for å bedre. Dette gjør at spesielt kondistrening ikke blir slik jeg ønsker.  Itillegg har jeg mye trøbbel med magen som man ikke har funnet grunnen til enda. Vært på flere undersøkelser og har flere i vente. Det blir bare verre så jeg håper svaret kommer om ikke altfor lenge. Det tærer på energien og ellers alt som skal gjøres. Alle sliter vi med vårt og dette er det jeg går igjennom for tiden. 

Treningen er ikke slik jeg vil, men klarer vedlikeholdstrening så det er jeg glad for. Som følge av mageproblemene har jeg gått ned rundt 4 kg i sommer. Dette fordi matlyst og andre ting ikke er som det skal. Selvfølgelig har jeg gjort litt mer cardio enn normalt så har jo innvirkning det å, men til vanlig går jeg opp i vekt eller holder meg stabil om jeg ikke spiser nok. Jeg kan iløpet av dagen kun ha spist en banan å noen brødskiver. Noe stemmer ikke og jeg gir meg ikke før alt er prøvd. Skal prøve å holde dere oppdatert og kommer ut med nytt innlegg om hva som skjer fremover innenfor jobb og andre saker..So stay tuned..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *