Sirkeløkt dere burde prøve

Da var det på tide å oppdatere bloggen igjen. Blitt torsdagskveld og jeg er akkurat kommet hjem fra jobben. For dere som ikke vet det så jobber jeg som personlig trener på Spring Fitness, ett lokalt treningssenter 15 minutters kjøring fra her jeg bor. Har jobbet der ett år og jeg bare stortrives. Det bare føles så godt når man har funnet sin ting og virkelig brenner for det man gjør. Jeg  føler meg veldig heldig!

 

bty

 

Fikk meg en bra helkroppsøkt idag og det er tredje økten min denne uken. Igår var hviledag for etter 3 uker uten trening så gidder jeg ikke overdrive. Idag så gikk jeg 30 minutter på mølla og da liker jeg å se på youtube. Vi har 2 møller som man kan være på nett osv på så det er utrolig digg for å få tiden til å gå fortere. Idag ble det søket på people are awesome. Folk som gjør helt syke ting som å basejump, parcour, viser spesielle evner, snøscooterhopp osv. Alt mulig rart egentlig. Anbefales virkelig!

Tenkte å skrive dagens økt til dere her så kan dere prøve den å gi tilbakemelding om dere vil prøve den. Øvelsene går på både kondisjon og styrke så om man ikke liker å gjøre så mye kondisjon på apparat så er dette perfekt. Gøy er det også. Husk bare å varme godt opp, gjerne med dynamiske øvelser først. Ti minutters tid er bra. Både på over og underkroppen til denne økta. Om du ikke er helt sikker på hva dynamisk trening er kan du trykke HER så kommer du til artikkelen min hos trim.no! Kunnskap er makt folkens. Use it!

 

 

 

IMG_20151113_131224

 

Økten består av 6 øvelser hvor alle går på tid. 3 runder, hvorav hver runde er på 1 minutt. Imellom rundene kan du ha alt fra 1 minutt til 3. Bli ferdig med en øvelse før du begynner på neste. Prøv å få pulsen ned mellom hvert sett, men den skal ikke være tilbake på normalen, da kan du for t bli litt stiv å det blir tyngre å komme igang igjenn. Good luck!

1)  Burpees med hopp på kasse

2)  Crunches + bein ut og inn

3)  Box splitthopp

4)  Floor press + singel benløft

5)  Mot benk/kasse : 1 Push up, 10 mountain climbers + 1 hoppende knebøy

6)  På benk : Utfall bakover med hopp øverst

Er det noe dere er usikker på så må dere enten google det eller spørre meg nærmere. Digger slike økter hvor flere øvelser er slått sammen så man bruker hele kroppen selv om noen muskler jobber mer enn andre. Imorgen skal jeg faktisk kjøre denne økten for mine kollegaer så håper de blir slitne. De er tøffe å lar fort konkurranseinnstinkte ta over. Det skal bli gøy.

 

 

IMG_8824

Da skal jeg snart legge meg men vi snakkes snart igjenn.

 

 

2 tanker om “Sirkeløkt dere burde prøve”

  1. Så fine bilder av deg <3 Har et hat/elsk forhold til sånne økter, men den der fikk jeg litt (!) lyst å prøve. Bare fordi den så så tung og jævlig ut, hehe 😉 Og ja, DIGGER de tredemøllene der – AWESOME! Alle senter burde hatt sånne! :-)

    1. Tusen takk for det søte du!
      Det funker kjempebra og om man sliter litt med motivasjon for kondisjonsøkter, (som jeg selv gjør) er dette tipp topp. Man kan sette sammen øvelser selv og tiden går fort unna når det går å tid. Ellers kan man kjøre intervaller/tabata-økter på tredemølla så går det fort og det tar ikke lange tiden..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *