Sunday is fun day

Da er helgen over for denne gang, men har fått gjort mye idag så er veldig fornøyd med dagen! Sto opp og slappet av litt før frokosten. Klar for å ta fatt på dagens oppgaver. På agendaen sto det bla husarbeid. Husarbeid er noe jeg liker svært, svært dårlig, men det må gjøres så da var det bare å brette opp armene. Fikk vasket og brettet MASSE klær og jeg bare simpelthen elsker tørketrommelen. Uten den går alt så sinnsykt mye tregere og siden jeg er verdens mest utolmodige person så er jeg nødt å ha en! Vasket også over gulvene og ryddet/støvsuget og vasket kjøkkenet/stua. Følelsen er jo kjempedeilig når det lukter rent og det ser jo mye bedre ut også. 

PS:Ble minnet på så fint av venninnen min her i en kommentar at jeg har jo da også baket boller/kanelsnurrer og skinke/ost horn på lørdagen til den store gullmedaljen så har jo vært skikkelig kjerringemne i helgen jo!! hehe..

 

erikvaskerbad

 

Brukte jo mesteparten av dagen på det siden det tar tid, men jeg følte jeg måtte få inn en treningsøkt også siden neste uke er full rulle på jobb og familien. Avleverte ungene hos mamma og dro for å få en solid skulderøkt. Det var skikkelig digg. Første gang på lenge at det skikkelig svei i muskulaturen og det føltes herlig! Skuldrene har jeg alltid hatt problemer med å få god kontakt meg pga skaden i det ene håndleddet mitt har vært vondt, men idag så gikk det seg bra til! Man bare får en så utrolig bra følelse etter en bra økt! 

 

dav

 

Formen er jo selvfølgelig ikke der jeg vil, men så har jeg siste 1.5 året ikke trent noe målrettet og konsekvent som jeg har gjort før. Nå spiser jeg jo hva jeg vil og trener ikke mer enn 1-2 ganger i uken, noen uker ingenting. Vært mye sliten og jobbet endel så da blir treningen deretter når den ikke er prioritert. Nå derimot har jeg noen mål neste år så da kan jeg endelig se frem til noe å trene mot. Toughest neste år. Det skal bli bedre tid og bedre gjennomført enn i år! SKAL klare å trene ihvertfall 3 ganger i uken, men jeg har ikke helt funnet ut hvordan jeg skal legge det opp. Splitt eller helkropp. Må ihvertfall kjøre rumpa litt på hver trening for den SKAL bli bedre!  Vil jo ha en sterk og bra rygg så da er det veldig viktig med sterk rumpe, og bakside lår. Bonus blir at den blir rundere og større! Skal lage ett innlegg spesiellt om rumpa, for det vet jeg mange er interessert i å lære mer om å trene. Trykk på linken her for å lese artikkeln min om rumpetrening —>  HER

Om det er noen spesielle ønsker om hva dere har lyst å lære litt om så bare kom med det så skal vi se hva jeg klarer fikse. Skal prøve å legge inn ltt faktainnlegg også siden jeg til daglig jobber som personlig trener og hjelper folk hver dag til å kunne nå målene sine. Verdens beste jobb i mine øyne og jeg stortrives!!

 

dav

 

Kvelden har ellers gått til å bare slappe av å snakke med mannen og ungene. Vi hadde en kjempeknall søndagsmiddag. Laks med poteter og kesam. Nå skal jeg ned å poppe litt popcorn, se en film og bare kose meg før jeg sovner! Alt i alt har det vært en super dag. Håper dere også har hatt en finfin dag. 

 

dav

 

 Sov godt da…

 

3 tanker om “Sunday is fun day”

  1. Ååååå du har hvert skikkelig kjærring emne denne helga!!! Du glemte å få me at du faktisk har, bakt masse boller,kanelsnurrer og ost/skinke horn. du e sååååå dyktig :)

    1. Jammen, det har jeg jo heeelt glemt av å nevne..Haha, tenkte kun på dagen idag! HALLO..Tusen takk for det 😛 Gullfiskhukommelse vettu! Super dag med deg og ungene igår <3 Smaks tell dæ!!

      1. Va kjempe koselig lørdag, må gjentas snart :) hærli me litt kvalitets tid , me dæ og jentene :)stoooor smak til dæ å

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *