Syk og sykehus

Hei og god lørdag til dere.
Er for øyeblikket i Oslo, noe jeg igår ikke hadde trodd jeg skulle klart.
Etter 4 dager med feber, vond hals, hoste, rett og slett den harde influensaen som har gått klarte jeg ikke å bli bedre. Våknet fredagsmorgen og følte meg bare så jævli rett og slett. Tenkte det var på tide å få en lege å sjekke det ut. Skulle reise til Oslo samme dag så håpet var der fortsatt. Fikk mannen å kjøre meg til legekontoret og det første legen sa til meg var : oij, du så syk ut jah!Tok litt blodprøver og sånne ting, men siden jeg itillegg har astma så var jeg så kortpustet at legen bestemte seg for å sette på meg maske me en coctail som skulle åpne opp å hjelpe meg med pusten.

image

Blei ikke noe bedre og måtte stoppe i setninger for å få hentet inn pusten så legen sendte meg til akutten for videre undersøkelser. Der fikk jeg ikke mindre enn 8 stikk og fikk tatt flere blodprøver, blodgass, fikk tilåmed intravanøst siden jeg knapt hadde klart å drikke eller spise på disse 4 dagene. Fikk medisin som skulle dempe irritasjonen i bronkittene og fikk dra hjem til slutt. Super oppfølging av hjelpepleier, sykepleiere og legen!

image

image

Formen steg og jeg følte meg såpass bra at jeg dro til Oslo. Kanskje ikke det klokeste når jeg fikk beskjed om hvile, men sta som jeg er så vil jeg ikke gå glipp av massasjekurset.

image

Kommer mer tilbake med innlegg om kurset. Er på vei dit nå å har undervisning fra 09-18 både idag og imorgen.Hadde 4 timer igår og gikk bra det så. Lange dager, men ikke ille når man ligger på en benk å blir øvd på vel..

Ha en superfin dag videre da..

image

2 tanker om “Syk og sykehus”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *