Toughest Oslo

Forrige helg foregikk Toughest Oslo hvor jeg, mannen, flere fra jobb og kunder hadde ett team.Vi ble 13 stk til sammens og det var bare sykt gøy. Dette året har jeg jo faktisk trent mot målet for ifjor ble det ingenting spesifikk trening. Nå har vi møttes en gang i måneden å trent sammen å har vært mer målretta. Vi har holdt på i tufteparken på Charlottenlund og har bare vært utrolig givende.

Vi ankom Oslo fredags morgen og fikk ordnet med hotellrommene. Deretter dro veien videre til Norwegian Outlet for litt shopping. Det består av veldig mange butikker så man kan gå bananas dær når alt er på salg. Jeg og mannen orket bare 1,5 før vi dro hjem å slappet av før middag. Det ble litt nye treningsklær da selvfølgelig.

Ellers ble det jo game on på lørdagen. Vi starta 11.45 så vi var ganske tidlig ute. Deilig å være tili på så løypa ikke er så oppløpt allerede å hindrene ikke glatte osv. Sola skinte og det ble jo bare gostemning. 

Vi var jo 13 stk så litt venting osv ble det men alle klarte seg utrolig bra. Selv var det bare 3 hinder jeg ikke klarte. Veldig fornøyd siden det i alt var 40 hinder over 8km. Styrkeøvelsene gikk utrolig bra å følte jeg hadde full kontroll. Løpinga gikk greit den å men kjente det godt i magen innimellom siden den ikke er god..Alt i alt er jeg superfornøyd..

Nei dette var enda bedre andre året så regner bare med å komme tilbake neste år…Anbefales!!!

Her ser dere meg rope mot kamera etter vi hoppet ned i vannet..

https://www.instagram.com/p/BKGVLCMA6xs/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *