Trening med kunde

Idag har det gått i ett. Dagene suser avgårde. Noe som jeg synes er bra, men samtidig ikke, fordi når man har mye å gjøre, eller ihvertfall jeg så glemmer jeg å spise ordentlig. Energien er heldigvis på topp uansett, noe jeg kan takke treningen for. Gir meg masse ekstra energi og itillegg er sola nesten tilbake her i Tromsø så humøret letter ekstra og man våkner litt etter dvalen føles det ut som.

image

Idag trente jeg lamme en kunde jeg har hatt i 9 måneder. Sinnsykt bra framgang og er veldig dedikert. Setter seg nye mål og gjennomfører de og setter seg nye mål når de gamle er oppnådd. Drømmekunden! Denne dama er rå og det var virkelig arti å trene sammen. Vi kjørte høyreps på overkroppen og det svei godt. Jeg hadde dårlig tid så vi kjørte ekstra korte pauser.  Vi er veldig konkurransemennesker begge to så vi presser oss til samme vekter og skal ikke være dårligst!

image

Vi er ca like sterke nå selv om hånda verker litt innimellom og enkelte øvelser jeg må ta det mer med ro på så er jeg strålende fornøyd med egen innsats, særlig med kun 2 uker hardtrening etter lette, ingen struktur trening, kanskje 2 ganger i uka opplegg som jeg kjørte før motivasjonen kom tilbake for fullt! Gleder meg allerde til treningen imorgen.
Sov godt folkens!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *