Tro, håp og kjærlighet

Dette er ett tema jeg kunne skrevet sååå mye om, men må korte det inn så er ett langt innlegg, men kunne vært mye lengre!

Janteloven:
Du skal ikke tro at du er noe.
Du skal ikke tro at du er like så meget som oss.
Du skal ikke tro du er klokere enn oss.
Du skal ikke innbille deg du er bedre enn oss.
Du skal ikke tro du vet mere enn oss.
Du skal ikke tro du er mere enn oss.
Du skal ikke tro at du duger til noe.
Du skal ikke le av oss.
Du skal ikke tro at noen bryr seg om deg.
Du skal ikke tro at du kan lære oss noe.

Man skal da leve sitt liv med å være glad i seg selv og ha troen på seg selv skal man ikke? Folk bryr seg dessverre for mye om hva andre tenker og tror. Det vet jeg at jeg selv gjør innimellom, men er blitt flinkere til å gjøre det som gjør meg glad så får folke tenke sitt. Man lærer så lenge man lever og det er jeg veldig glad for! Man skal være glade for andres suksess og heller støtte istedenfor å rakke de ned fordi man selv ikke tørr å gjøre noe med drømmene sine! Folk gjør også feil og jeg tror på å gi folk en andre sjanse.Med en gang folk ser litt annerledes ut eller er annerledes, ser annerledes ut så blir de liksom noen raringer eller at de prøver å få oppmerksomhet osv. De prøver i hvertfall å være seg selv og er tøff nok til å ha tatt ett valg. Det burde applauderes og heller respekteres! Det er selvfølgelig umulig å få alle mennesker du møter på din vei til å like deg, men da får man velge å bruke energien sin på de som faktisk setter pris på deg og som vil deg godt. Du er din egen lykkes smed og du bestemmer selv hvordan retning livet ditt skal gå. Livet innebærer også det å se positivt på tingenes tilstand. Selvfølgelig skjærer ting seg iløpet av livet og da har man to valg. Det ene er å la seg falle sammen og bare tenke det verste å være i det negative hjørnet, eller man kan velge å riste det av seg å prøve se det positivet i det. Så gikk ikke det din vei denne gangen, men da åpner det seg andre muligheter og det gjelder å gå i den retningen. Jeg sier ikke at du ikke har lov å være nedfor å ha en dårlig dag for det bør man absolutt ha, men da bruker man den dagen på å få det ut så man kan begynne neste dag med fresh start!

«YOU CAN´T LIVE A POSITIVE LIFE WITH A NEGATIVE MIND»

_DSC6273

 
En ting jeg har lært og erfart er at man skal aldri dømme noen før man har hørt deres historie. Klart man tar seg i å dømme folk, skal ikke lyge å si noe annet, men da tenker jeg på dette og da ser man ting kanskje litt annerledes. Folk er oftest formet/preget av livet sitt og det er derfor de er akkurat som de er. Man kan heller velge å lære av hverandre for alle har vi forskjellige erfaringer. Ingen er like, man er unik og du er god nok akkurat dom du er. Av 300.000 sædceller var det akkurat du som var sterkest nok til å vinne, så folkens, hver å en av oss er allerede en vinner. Ganske fantastisk å tenke på ikke sant!?

 

snapchat-5006571343521480625.jpg

 

Så er det dette med å leve livet sitt som man egentlig vil og ønsker. Det er utrolig vanskelig å realisere drømmene sine om man ikke tørr å ta det steget framover. Her tror jeg janteloven kommer litt inn og man vil ikke helt være den som skiller seg ut. Tenk om det failer eller ikke går som det skal. Blir jo katastrofalt og flaut ikke minst. Slutt, stopp der med en gang!!!! Ja, selvfølgelig er sjansen der for at ting ikke går slik man ønsker, men skal du heller tenke på det resten av livet? Det at du ikke tok den sjansen. Angre på at du ikke prøvde da du hadde muligheten? Da vet du ihvertfall at du prøvde. Du får mye ny kunnskap og ikke minst erfaring. Om det ikke skulle gå din vei er du bedre rustet til neste gang så ikke gi opp. Lær og bruk!Her vil jeg anbefale å lese bøker om mental trening. Er utrolig bra måte å lære om seg selv og se ting i perspektiv og kanskje klare å finne seg selv mer og få troen på seg selv. Har selv lest flere og fått flere aha-opplevelser så dette anbefaler jeg på det sterkeste!

 

dav

 

Jeg har som de fleste opplevd endel motgang i mitt liv, men jeg har valgt å riste det av meg å heller se fremover. Det betyr ikke at jeg ikke er preget av det, men jeg velger å la det være en del av meg og gjøre meg sterkere! Har vært langt nede i kjelleren opptil flere ganger, men det viktigste har jo vært at man faktisk kommer seg opp derfra. Det går bare en vei da og det er oppover! Det har blant annet lært meg å sette pris på livet, se de små gledene i ting og fryde seg over det man HAR istedenfor å fokusere på det man ikke har. Klart man har gjort feil på veien man ikke burde gjort eller burde gjort annerledes, men det er jo slik jeg har lært. Om folk vil dømme meg før de faktisk kjenner meg eller hører ett eller annet rykte så er det jo de det står på. Jeg vet hvordan jeg er og jeg har venner og familie som også vet det så jeg velger å være meg selv så får de som vil legge seg veldig opp i det gjøre det! En annen sak som er viktig er å kunne si ifra om man sliter eller har en dårlig periode, ikke holde det inne eller late som for da eksploderer det en dag. Her skal du bruke venner, kjæreste, familie eller noen du stoler på. Er de virkelig der for deg vil de høre deg og hjelpe der de kan.

 

_DSC6313

Jeg har vært så heldig å funnet noe jeg virkelig brenner for og som jeg genuint elsker! Gjennom jobben min kan jeg hjelpe folk med helsen deres og være med på å gjøre livskvaliteten deres bedre. Om jeg bare klarer å inspirere og hjelpe en eneste person har jeg gjort det jeg ønsker! Det å se kunder få resultater og få motivasjonen og given de ikke trodde de skulle få er fantastisk. Alt sitter i hodet og man må rett og slett bare omstille hjernen til å gjøre som du vil. Man klarer så mye mer enn man tror. Jeg vil absolutt følge drømmen min videre å fortsette og få ny kunnskap som kan hjelpe og som kan forbedre det jeg gjør. Er superhappy og har ett fantastisk liv og stortrives her jeg er idag. Har jobbet hardt for å nå hit, men det har vært verdt det.Man må bare sette sin lit til seg selv å fortelle seg selv at man klarer det man vil! Jeg har troen på hver å en av dere så ikke vent med å gjøre det du ønsker, brenner for eller vil! Det er DITT liv og det er kun DU som skal leve det!

 

IMG_4263red

«FØLG DRØMMEN, IKKE STRØMMEN»

Det siste jeg vil si er at jeg syns man bør bli flinkere å rose andre eller gi de noe positivt. Med det mener jeg å si noe hyggelig. At de er fine på håret, fine bukser, ser så godt ut osv. Det settes stor pris på og jeg vil heller få gode ord og komplimenter enn å få høre det i min egen begravelse. Jada, satt på spissen, men dere skjønner sikkert hva jeg mener! Smil til folk du ikke kjenner, si hei eller gjør en god gjerning. Sjansen er stor for at du får ett smil tilbake og den selvfølelsen du sitter igjenn med er så god. Gjør dagen litt bedre for noen andre, jeg utfordrer deg!!!

 

«BE YOUR OWN KIND OF BEAUTIFUL»

 

 

bilde-007-20160131.jpg.jpeg

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *