Vinterferien

Før brukte bloggen min å være mest om trening siden den var ment for å være der så dere kunne følge meg på min vei til scenen. Nå er denne bloggen blitt og er mer om mitt liv generellt, men det har dere kanskje skjønt. Jeg blir å skrive det som faller meg inn, enten om det skulle være om det å ha barn, trening, og ellers hverdagen jeg treffer på. Så er dere klare over at det ikke blir kun om trening og mattips, men om mitt liv som det er over hele linja. Jeg gjør jo stortsett det samme vær dag og det blir kjedelig å lese og ikke minst skrive om i lengden. Kom gjerne med forslag om det er noe dere vil jeg skal skrive om.

image

Idag er det lørdag og det har vært vinterferie her nord denne uka. Har ikke dratt bort så da har vi funnet på saker å ting i nærheten. Det har gått i ett fra morgen til kveld! Kjenner jeg er litt småsliten nå altså. Har vært litt småforkjølet også og presset inn litt jobb der jeg har kunnet, selvfølgelig. Jeg kan ikke det der med å slappe av. Alltid noe å gjøre. Uansett, vi var på hytta en tur som ligger i Malangen. Polarbadet og Målselv fjellandsby ligger ca 1-1,5 time unna så da sto valget mellom bading eller ski/snowboardkjøring. Denne gangen ville ungene bade så da dro vi på Polarbadet!

image

Tror vi lekte sisten i 2 timer og tok sklia mange ganger. Raskest ned ble meg på 7 sek og noe så det gikk så det suste. Veldig artig dag ble det.

Mandagen jobbet jeg vanlig siden mannen dro tirsdags ettermiddag, men vi dro i ishallen tirsdags formiddag. Det er supergøy, men vanskelig. Jeg er jo livredd for å falle å brekke noe, jeg som er så uheldig av meg. Selvfølgelig skulle ungene leke sisten så vi måtte jo opp i fart. Småskummelt. Det var mannens første gang på isen EVER så det var gøy. Ble helt gåen i anklene etter noen timer på isen. Veldig god trim. Anbefales, men husk varme klær og hjelm!

image

image

image

Onsdagen dro jeg på vitenssenteret med ungene. Mye gøy der å gjøre. Vi bygget på klosser, lærte oss ny fletteteknikk, bygget domino og sprang i hamsterhjulet. Fikk lært litt om stjerner og planeter også. Gøy for både store å små! Anbefales dette også. Vi kjøpte årskort så dette skal gjøres med jevne mellomrom!

image

image

image

image

image

image

Torsdagen ble hjemmedag og de fikk lekt, spilt wii og ryddet litt. Jeg fikk ryddet å vasket huset og klær. Etterpå satt vi likesågodt opp telt inne på rommet til minstetøtta.Gøy å leke at man er på telttur uansett. Bruke fantasien litt. Så vi leste og spilte quiz-lek. Bare tulla og tøysa.

image

image

image

image

Igår jobbet jeg litt, men det var tidlig på morgenen. Kom hjem å lagde oss pannekaker. Ble mer rydding før jeg kjørte ungene til byen hvor min mamma overtok de. Her skulle jeg tatt vinduet å dratt hjem å slappet av, men neida. Dro heller på trening å øvde meg på kickboksing-moves og øvelsene vi kjører på trening. Svetten rant ihvertfall. Fikk en kanonøkt som jeg avslutta med spinningsintervaller og uttøying.

image

Idag skal vi mest sannsynlig på kino å se en ny film som heter Zootropolis. Den ser artig ut så det blir gøy.Har også avtale med en fotograf i ettermiddag så blir vel noen bilder. Aner ikke tema så blir gøy å se hvordan bilder det blir.

Håper dere også har hatt en super uke.Ha en superfin helg videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *